Wellness en privé sauna in Lier

In ons land nog niet zo gewoonlijk maar in België kom je ze vaker tegen; de privé sauna.

Zo biedt Pure in Lier niet alleen wellnessbehandelingen maar beschikt dit wellnesscentrum ook over twee privé-sauna’s. Elk voorzien van een droog sauna, infrarood sauna, Turks stoombad, jacuzzi en zwembad.

Tussendoor kan je ontspannen met een hapje en een drankje voor de open haard met aangepaste muziek en flatscreen of op het privé-terras van de unit.

Kortom een aanrader voor wie gezondheid, ontspanning en rust op een aangename wijze wil combineren. Pure beschikt ook over een Bed&Breakfast voor een weekendje Lier.

Lier, charmant, historisch en bourgondisch

Lier, net onder Antwerpen, is zeker een bezoek waard. Het charmante, historische en bourgondische Lier was Stad van de Smaak in 2008 en biedt dan ook een ruime keuze aan restaurantjes, cafeetjes met Belgische bieren en culinaire wandelingen. Met elke gang in een ander restaurant en tussendoor het mooie Lier bewonderen.

Lier is bekend om zijn vele markten. Van begin januari tot begin mei is er bijvoorbeeld elke zondagmiddag de grootste duivenmarkt van Europa en bloemenliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Bloemenmarkt begin mei.

Bijzonder is de Lier-Kermis in juni met vele festiviteiten zoals de donderdagavondmarkt en de processie in het Begijnhof.

Zoek wellnesshotels

Incheckdatum

Uitcheckdatum